Follow by Email

maandag 4 maart 2013

Zaterdag waren we op bezoek en daar waren nog twee kinderen. Het was voor het eerst dat ónze kinderen het rustigst speelden! Ook de vrijdag is heel goed gegaan. Of het door de osteopaat komt, weten we niet. Maar Tiuri was duidelijk rustiger de dagen daarna.
Gisteren was wel een pittige dag. We waren 's middags bij een jarig vriendje op bezoek gegaan. Dat levert natuurlijk een heleboel prikkels op: onbekende mensen, onvoorspelbare kindjes die nog niet snappen wat jij wilt spelen, veel geluid en veel 'anders dan anders'. Tijdens het feestje ging het prima, maar thuis was duidelijk dat we niet voor niets dit traject ingaan. Uiteindelijk was Tiuri zo boos, onrustig en uitgeput dat hij geen hap avondeten heeft genomen en om half zeven naar bed is gegaan.
Woensdag hebben we een intake bij de Opvoedpoli, dus ik ben benieuwd.

Er is ook leuk nieuws: Piak is helemaal klaar met die pampers overdag!
Voor een schone pamper moest hij in de babykamer op de commode. Die babykamer is natuurlijk helemaal niet stoer, met een wieg en allemaal roze dingen. Nu Piak groot wil zijn, blijkt dat hij eigenlijk best heel goed zelf kan aangeven wanneer hij naar de wc moet. Mooie stickers als beloning hebben de rest van de truc gedaan. Hoera!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten