Follow by Email

dinsdag 9 april 2013

Eerste onderzoekssessie



Vanmorgen is Tiuri bij de Spelletjesmevrouw geweest. Hij heeft allerlei opdrachten gedaan en vragen beantwoord. Aan tafel wist hij bijvoorbeeld nog de vraag 'Noem drie dieren die melk geven' en zijn antwoord 'koe, schaap, geit en paard'. Hij was heel trots omdat de mevrouw had gezegd dat hij heel hard had gewerkt en het goed had gedaan.

Op de terugweg zijn we maar bij een benzinestation gestopt, omdat hij zó nodig moest plassen. Thuis heeft hij zeker een half uur letterlijk enorm gestuiterd. Daarna landde hij langzamerhand weer in het gewone ritme. Ik heb de juf gespaard en hem lekker thuis laten rommelen vanmiddag. Samen een lekker broodje gegeten, een dvd gekeken die veel te eng is voor Piak, stripboeken gelezen en uiteindelijk z’n nieuwe computerspel gedaan.

Het leukste was dat Tiuri een heel tijdje met Ukkie bezig is geweest. Hij zag duidelijk een voetje of armpje heen en weer gaan. Met z’n hand heeft hij over m’n buik geaaid en gevoeld hoe Ukkie ging schoppen. Dan praat Tiuri ook gezellig met Ukkie. Eigenlijk gaat het nu best goed met hem. Hij zit redelijk lekker in z’n velletje en ontploft niet dagelijks om niks.

Wij hebben twee vragenlijsten meegekregen. Vandaag hebben we allebei zelf de scores op een briefje geschreven. Morgenavond gaan we samen de definitieve scores invullen. Ik ben benieuwd of onze antwoorden overal hetzelfde zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten