Follow by Email

dinsdag 30 april 2013

VakantieDe vakantie is hier begonnen met een paar vermoeiende activiteiten. Een picknick van het internetforum waar ik al zes jaar actief ben, naar Blijdorp en een familieverjaardag.Tel daar bij op dat het vakantie is, zodat de schoolstructuur ontbreekt.
Op school heeft Tiuri vorige week ook teveel gedoe gehad. Donderdag was speelgoeddag en op vrijdag waren de Koningsspelen.
Daar kwam bij dat hij niet snapte wat nou Koningsdag, Koninginnedag, Koningsspelen en de hele situatie inhield.
Tiuri had het gisteren helemaal gehad met alle prikkels. Het was opeens weer duidelijk hoe hij daarop reageert, hou het daar maar op…

Gisteravond heb ik hem nog een keertje uitgelegd wat er vandaag ging gebeuren. Vandaag houden we ons dus ook netjes aan het schema. We stonden om half acht allemaal naast ons bed en waren keurig om half negen op de vrijmarkt. Daar was het nog redelijk rustig en was verschrikkelijk veel troep te koop. Om kwart voor tien waren we weer thuis en om tien uur zaten we met een oranje koek naar de abdicatie te kijken. Verder staat alleen ‘genieten van de buit van de vrijmarkt’ op het programma. Nu is het écht vakantie!
Voor nog geen twintig euro gescoord: 1 tummytub, 4 rompertjes, een babywrapper van Snoozebaby, een zitverhoger, een Lego-ridderspel en (Tiuri’s grootste wens) STRATEGO!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten