Follow by Email

donderdag 4 juli 2013

Bezoekje KNO-arts

Tiuri is al jaren trouw bezoeker van de KNO-arts. Toen hij net drie was, moest hij voor de eerste keer buisjes, juni 2010. De operatie werd gecombineerd met het knippen van neus- en keelamandelen.
Een jaar later was hij opnieuw stokdoof, dus juli 2011 kreeg hij voor de tweede keer buisjes, gecombineerde met het knippen van de neusamandel.
Weer een jaar later was het voor de derde keer raak: oktober 2012 dus weer buisjes geplaatst en neusamandel geknipt.

Wij waren het helemaal zat, die operaties die maar voor een jaartje hielpen. Via een column in het RD kwamen we bij een natuurgeneeskundige uit in Amsterdam. Zij werkte samen met een KNO-arts uit het Slotervaartziekenhuis. We zijn met Tiuri bij haar geweest en hebben trouw de voorgeschreven kuur gevolgd. Vier maanden lang heeft Tiuri iedere ochtend een vies probiotica-drankje gedronken. Bovendien moest hij heel veel groente eten. Dat hebben we ook zo goed mogelijk gedaan. (En die groente kostte veel meer moeite dan het drankje!)

Nu klaagde Tiuri soms over oorpijn en hij werd ook weer een beetje doof. Blijkbaar werkt de alternatieve methode bij Tiuri niet. Als we zo eens naar het schema kijken, was het trouwens ook weer tijd voor een consult bij de KNO-arts.
Vandaag constateerde die dat Tiuri aan twee oren behoorlijk doof is. Bovendien functioneren de buisjes niet meer, zit er allemaal troep en het is duidelijk dat de oorpijn niet vanzelf over zal gaan. De KNO-arts was erg duidelijk: er zit maar één ding op.

Dus op 23 juni gaat Tiuri voor de vierde keer op de operatietafel voor buisjes...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten