Follow by Email

donderdag 15 augustus 2013

Vakantiebezigheden

Het is al weer even stil hier. Ik heb het namelijk druk: met voorlezen, politie-agentje spelen, wassen, knuffelen, boodschappen doen en nog honderd dingen.

Tussendoor probeer ik nog van tafelzeil nieuwe stoelkussens te maken voor de eettafelstoelen. Die hebben namelijk rieten zittingen. En nu onze jongens geen putjes meer in de tafel kunnen slaan, peuteren ze die zittingen kapot. Ooit hadden we witte kussentjes. Die waren uiteraard niet meer schoon te krijgen. Toen kregen we zwarte kussentjes. Klei in alle kleuren van de regenboog ging daar ook niet meer uit, bovendien scheurden de strikken waarmee ze vast zaten. Nu dus een poging met tafelzeil!

Dinsdag zijn we een dagje op familiebezoek geweest. Eerst naar mijn opa en oma in Zeeland. Dat ging prima: DS mee, kleurboek en stiften mee, bezoek aan een dierenpark in het vooruitzicht. Tiuri en Piak waren wonderbaarlijk rustig! En Lavinia heeft heel erg lief gelachen bij haar 'oude oma' op schoot. Ze is het 24e achterkleinkind!

Daarna ging ik naar een vriendin op kraambezoek, ook al in Zeeland. Als je op reis gaat, moet je combineren tenslotte. Ondertussen gingen de jongens naar de T.ropical Zoo in Kwadendamme. Het is daar klein, maar ontzettend leuk. Met echte botten van dino's en mammoeten, die heel veel indruk maakten op Piak.

Vandaag zijn we naar B.eekse Bergen geweest. Eigenlijk waren we allemaal moe, dus we zijn langzaam gestart en waren er pas om 12.15. Maar wel tot 17.00 ongeveer, zodat het toch echt de moeite waard was.
Lavinia vond alles prima: lekker slapen tijdens de heen- en terugreis, borstvoeding tijdens de autosafari en tijdens de roofvogelshow. En in de kinderwagen lag ze te slapen of rustig rond te kijken.
De jongens vonden het prachtig, al controleerde Tiuri wel heel grondig of de ramen en deuren op slot zaten;-).

Aan het eind zijn we maar overstag gegaan voor 'frietjes uit het raampje'. Dan hoefde ik niet te koken en te voeden tegelijk, ze zouden veel sneller naar bed kunnen en bovendien vindt iedereen dat eigenlijk wel prima. Over de lijn hoeven we ons ook al geen zorgen te maken. Tiuri is vel over been, Piak rekt opeens ook uit als een elastiekje en mij kost deze vakantie iedere week een kilo...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten