Follow by Email

dinsdag 29 oktober 2013

Kinderfeestjes

Vandaag kwam Tiuri thuis met een uitnodiging voor een feestje. Het derde kinderfeestje in acht dagen tijd. Bovendien mocht hij vandaag voor de tweede keer deze week mee de klassen rond met een jarige.


Doosjes lego en playmobil zijn altijd goed, geloof ik. Op een of andere manier hebben jongens daar nooit teveel van. Tiuri heeft er al honderd gekregen en is altijd weer even enthousiast.

Omgekeerd komt er meestal een zakje met snoep en speeltjes mee naar huis. Het maakt niet eens zoveel uit wat er in zit. Het simpele feit dat je een zakje vol verrassingen krijgt, is al voldoende. En alsof ze níets te eten krijgen op zo'n feestje, eet Tiuri meestal direct alles op. Ach, het kan maar op zijn;-)!

Tiuri speelt op het moment weinig na schooltijd met klasgenootjes. Blijkbaar heeft hij genoeg aan het contact op school en wil hij thuis liever tot rust komen. Maar ik geloof dat het wel goed zit met de vriendjes!

1 opmerking:

  1. Wat fijn dat hij goed meedoet met de feestjes! Geen probleem toch, dat hij zelf goed weet wanneer het genoeg is met het contact met andere kinderen? Lekker even rust na school is ook fijn...

    BeantwoordenVerwijderen