Follow by Email

zaterdag 26 juli 2014

De kinderarts, deel 4

Donderdag was weer kinderartsdag. Ik zag er behoorlijk tegen op. De kinderarts dreigde namelijk met een opname als Lavinia niet was gegroeid en was gaan eten. Ik wilde liever op vakantie, bovendien ontwricht zo'n opname ons gezinnetje behoorlijk. Lavinia was wel lief gaan eten, maar de weegschaal thuis liet weinig vooruitgang zien.

We begonnen met de weeg- en meetsessie. Lavinia scoorde 76,5 cm, dus ze was 2 hele centimeters gegroeid. De weegschaal liet zowaar 8 kilo zien! Even later maakte madam haar pampertje met groot genoegen vol, dus die 35 gram winst verdween al snel. Dat schoot dus niet op: geen gewicht erbij.

De kinderarts concludeerde dat er in ieder geval groei is. Lavinia doet ook erg haar best met eten. Maar het duidelijkst was dat ze zo'n blije, gezellige, ontspannen indruk maakte. Ze ontwikkelde duidelijk in een mooi tempo verder.

Wel hebben we de afgelopen week weer een rondje oorontsteking gehad. De kinderarts constateerde dat dit de tweede keer was in zes weken tijd. Bovendien had ze drie weken geleden ook al grote keelamandelen opgemerkt. Nu gaan we dus eind augustus met Lavinia naar de KNO-arts. We hopen heel hard dat die ons kan helpen.

Maar nu gaan we eerst eens een camping opzoeken om volgende week op vakantie te gaan! Hoera!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten