Follow by Email

woensdag 13 augustus 2014

De kinderarts, deel 5

Vanmorgen mochten we weer naar de kinderarts. Een andere, omdat onze vaste met vakantie is. We hadden zelf via de huisarts een afspraak aangevraagd. Want echt lekker gaat het niet.

In de vakantie was Lavinia ziek geworden. Bronchitis, zei de Franse dokter. Prompt wilde ze natuurlijk niet meer eten. Thuis bleek dat ze fors was afgevallen, naar 7,5 kilo. En toen waren we helemaal klaar met het getob.

Vanmorgen besloot de kinderarts eindelijk dat er onderzoek moet plaatsvinden. En dat het hoog tijd is dat ze aankomt. Want ze zakte ineens een eind onder de laagste groeicurve.

Het resultaat is dat ik dit blogje schrijf in het ziekenhuis. Lavinia heeft een heleboel buisjes bloed minder. En er wordt zeer nauwkeurig bijgehouden wat er in en uit gaat.

Zo'n opname komt natuurlijk nooit goed uit. Maar ik heb er nu vrede mee. Ze is zo niet happy en dat moet ze absoluut wél worden!

2 opmerkingen:

  1. Dus daar gebruik je je laptop voor... groot gelijk. Hoeveel blogjes ik wel niet vanuit het ziekenhuis heb getypt? Maar, laten we wel wezen, iedereen duimt ongetwijfeld met jullie mee dat het bij dit ene blogje gaat blijven. Hoppetee, een fris en fruitig meisje met een stijgende lijn mee naar huis!
    Mijn duimen draaien alvast overuren. Volhouden daar!
    -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O jee, dat is schrikken. Hoewel het natuurlijk wel fijn is dat er serieus naar gekeken wordt en er hopelijk iets aan gedaan wordt. Sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen