Follow by Email

vrijdag 31 oktober 2014

Mjammie!

Geloof het of niet, maar Lavinia eet!
En dan niet een beetje, nee, de hele dag door en in een hoog tempo. Vanmorgen een nieuw record met twéé hele boterhammen als ontbijt. Tussen de middag ook een boterham, twee keer fruit, veel avondeten en het liefst de hele dag biscuitjes. Ze zegt honderd keer per dag 'mjammie' en dan wil ze iets lekkers. We tellen geen calorieën meer, maar ze haalt er met gemak 700 per dag nu.

Met de sondevoeding zijn we nog steeds een beetje aan het rommelen. We zetten de pomp nu heel langzaam, op 40 ml per uur. Dan moet het ding eigenlijk de hele nacht aan staan. Lavinia spuugt niet meer, maar ze gaat nog wel vaak huilen voordat alle voeding erin zit. Of de pomp geeft een foutmelding en we krijgen hem niet snel opgelost. Dan zetten we de pomp maar stil. Ze heeft de sondevoeding nu ook minder nodig, als ze zoveel eet.

Helaas wil de weegschaal nog niet omhoog. Vanmorgen gaf hij 8670 aan, twee weken geleden was dat 8640. Maar daar is een logische verklaring voor gelukkig. Lavinia is namelijk de hele dag aan het sporten. Ze gaat staan, loopt langs de tafel, stapt over naar de bank, wandelt naar de boekenkast, draait weer terug en is de hele dag in beweging. In twee weken tijd maakt ze enorme sprongen in haar ontwikkeling. Ze lacht, ze praat, ze geniet en ze is helemaal happy.

Ons meisje is een compleet ander kind aan het worden. Héérlijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten