Follow by Email

woensdag 3 december 2014

Keelpijn

Piak is vannacht vijf keer huilend wakker geworden. Een heleboel keer voor water en vervolgens natuurlijk ook om te plassen. Lavinia was er ook twee keer, door haar verstopte neus. Een nacht als een gatenkaas dus.

Vandaag heeft Piak de hele dag op de bank gelegen. Hij keek films, lag te kijken hoe Lavinia rommelde in de kamer en deed vooral niks. De strijkkralen waren na vijf minuten klaar, hij schoof zelf weer onder z'n dekbed. Z'n temperatuur is niet boven de 38,5 uitgekomen, dus geen reden voor alarm bij medici. Maar hij heeft zo'n keelpijn, dat hij vanavond weer huilend wakker werd.

Lavinia is wat verkouden en wenste overdag weinig eten. Zelfs bij de koektrommel zei ze resoluut nee. Peer gaat er gelukkig wel altijd in en kale gekookte pasta ook. Piak at daarmee zelfs z'n buikje vol na een dubbele paracetamol. Die had al 48 uur bijna niks op, maar slikken doet zo'n pijn.

Ik vermoed dat het morgen weer een dagje bankhangen wordt. En hopen dat Piak vrijdag naar het sinterklaasfeest op school kan. Daar heeft hij tenslotte al nachten van gedroomd!

1 opmerking:

  1. hoi, lees net jouw ziekenhuisverhaal. Wat een toestand zeg! Sterkte ermee. Vreselijk om die kleine hummels daar te moeten zien. Dan viel het bij ons heel erg mee en is hij gelukkig weer supergezond. Hopen dat je de feestdagen vrolijke, gezonde kindertjes hebt. Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen