Follow by Email

maandag 2 maart 2015

Macaroni en tandpasta

Vandaag is de vakantie weer voorbij. Tiuri had een nieuw plekje in de klas en was lekker stuiterig. Bij het avondeten was hij niet te stoppen, dus mocht hij zijn bord in alle rust in de keuken leeg eten. Helaas viel dat bord bij de kamerdeur op de kop op de grond. De macaroni zat op de vloer, de piano en de witte muur.
Piak wordt van moeheid even onhandig als Tiuri. Vraag me niet hoe, maar de tube tandpasta die viel, liet op iedere traptrede een witte klodder achter.
Ik mag duidelijk ook weer aan het werk...

Mijn blog hield ook vakantie. Even een korte update dus.
Tiuri start vrijdag bij de Opvoedpoli met wekelijkse individuele therapie. Om te leren wat hem bijzonder maakt en hoe hij daar goed mee om kan gaan. Verder mogen we donderdag naar de contactavond over de rapporten. Piak had geen rapport, maar heeft wel de cito van groep 2 gemaakt. Die gaan we dus ook bespreken.
Vrijdag gaan we naar de kinderarts in Den Haag. Lavinia eet goed, als ze niet ziek is. Helaas is ze veel ziek, ze heeft iedere avond verhoging, regelmatig koorts en ze is snel moe. Ze groeit dankzij de sondevoeding wel: we hebben de magische tien kilo gehaald! Maar we willen wel echt de onderzoeksmolen in met haar.
Wordt weer vervolgd dus:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten